8.5 C
New York
donderdag 4 maart 2021

Aanrijding op nieuw ingericht kruispunt Zuidelijke Dwarsweg/Middelweg

Op het kruispunt van de Middelweg en de Zuidelijke Dwarsweg in Moordrecht zijn op dinsdag 8 december 2 personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. De ambulance heeft betrokkenen gecontroleerd, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Rond 12:30 uur stak een automobilist, die over de Zuidelijke Dwarsweg uit de richting van Coenecoop kwam, de Middelweg/Bredeweg over richting Rotterdam Nesselande. Een uit Waddinxveen naderende auto, die richting Moordrecht reed, werd echter over het hoofd gezien, met een botsing tot gevolg. Beide auto’s raakten bij de aanrijding beschadigd.

De politie heeft een en ander op papier gezet en heeft voor de Audi een berger besteld. De Kia kon op eigen gelegenheid verder.

Het kruispunt is onlangs gereconstrueerd en is ingericht als een gelijkwaardig kruispunt. Voor de politieagent was het de derde keer in anderhalve maand tijd dat hij op deze locatie een aanrijding moest opnemen.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg