8.5 C
New York
maandag 18 januari 2021

Auticafé op 15 december in ´t Blok

Welzijn Zuidplas organiseert op dinsdagavond 15 december weer een Auticafe in jongerencentrum ’t Blok (IJsermanpad 1) te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Deze avond is open wat het thema betreft. Er is heel veel mogelijk dus we kunnen met elkaar beslissen op de avond zelf waar de voorkeur naar uit gaat. Hopelijk tot dinsdagavond 15 december!Het is wegens de maatregelen rondom corona verplicht om je via de mail (kim@welzijnzuidplas.nl) van tevoren op te geven.

De tijd is veranderd in lijn met de maatregelen. De avond begint een half uurtje eerder om 19.00 uur en eindigt uiterlijk om 22.00 uur. Je bent van harte welkom! Leuk om elkaar weer te zien en gezellig bij te kletsen. Muziekje erbij en lekkere hapjes.


Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg