8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Sportstichting organiseert Wintergames

Buitensporten mag nog wel, daarom wil Sportstichting Zuidplas extra sportactiviteiten aanbieden in de diverse dorpen van Zuidplas.Zo gaat men lasergamen en zijn er in de diverse dorpen sportinstuiven en een spellenkermis.

Maar wie mee wil doen aan de Wintergames moet wel zich aan wat spelregels gaan houden. Zo zijn de sportactiviteiten alleen buiten en bij slecht weer is de kans dat de activiteiten niet door gaan.

Deelnemens moeten dan ook zonder ouders naar de activiteiten komen en verder wordt er bij alles de regels en maatregelen van de rijksoverheid toegepast. Wie klachten heeft blijft thuis. Deelname kan na een email aan sportenbewegen@sportstichtingzuidplas.nl met daarin vermeld welke activiteit op welke dag en waar je wilt deelnemen. Uiteraard moet men niet vergeten de naam en leeftijd te vermelden.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg