8.5 C
New York
donderdag 4 maart 2021

Digitale voorlichtingsbijeenkomst niet-aangeboren hersenletsel

Het Transmuraalnetwerk organiseert op 26 januari tussen 16:15 en 17:15 uur een informatiebijeenkomst over omgaan met gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie. Tevens is er een gelegenheid tot lotgenotencontact en het stellen van vragen.

Het thema is deze keer: NAH en gebruik van medicatie. Apotheker Jaap Melis gaat op dit onderwerp in en zal uw vragen beantwoorden. Het is voor mensen die een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie hebben gehad, recent of langer geleden. Ook familieleden en andere geïnteresseerden zijn welkom. Naast de eerder genoemde groep kan het voor mensen met MS of Parkinson interessant zijn.

De bijeenkomst is enkel digitaal te volgen. De bijeenkomst is gratis. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via info@transmuraalnetwerk.nl. Geef bij aanmelding uw naam, e-mailadres en het aantal personen door waarmee u de bijeenkomst volgt door. U ontvangt na aanmelding een link en wachtwoord. De digitale inloop is vanaf 16.00 uur.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg