8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

Drie auto’s botsen op A20 in avondspits

Op woensdag 3 februari zijn er rond 16:10 uur in de avondspits drie voertuigen op elkaar gebotst op snelweg A20 richting Gouda.

Op de linkerbaan bij Nieuwerkerk aan den IJssel gebeurde, vlak na de overgang van 3 naar 2 rijstroken, een zogenaamde kop staart botsing. De ambulance kwam ter plaatse en heeft een bestuurder nagekeken maar die hoefde niet naar het ziekenhuis.

Zowel het middelste als het achterste voertuig zijn door een berger meegenomen, het voorste voertuig kon op eigen kracht zijn weg vervolgen. Tijdens de afhandeling van de aanrijding waren er twee rijstroken achter het ongeluk afgesloten. Hierdoor liep de vertraging tot aan het Terbregseplein op tot maximaal 40 minuten.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg