8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

Startend makelaar richt zich op Zuidplas, Capelle, Waddinxveen en oost-Rotterdam

Bewoners van Zuidplas en Waddinxveen zullen ze binnenkort steeds vaker gaan zien: verkoopborden aan een huis van Dichtbij Makelaardij. Deze kersverse makelaardij, opgericht door Arjan Hoogenboom, is werkzaam vanuit Zuidplas. Arjan vertelt: “vanuit deze plaats wil ik de gemeentes Zuidplas, Capelle aan den IJssel, Waddinxveen en het oostelijk deel van Rotterdam gaan bedienen.”

Hoogenboom heeft jarenlang ervaring in het vastgoed, en deze kennis wil hij gaan inzetten om verkopers en kopers te begeleiden bij de (ver)koop van een woning. “Het kopen of verkopen van een huis is iets wat je maar een paar keer in je leven doet. Er komt veel bij kijken en soms moet je snel beslissingen nemen. Dit zorgt vaak voor spanning en onzekerheid. Ik wil deze spanning en onzekerheid wegnemen en er voor zorgen dat het kopen of verkopen van een woning juist leuk is”, aldus Arjan.

“Met een informele aanpak, korte lijnen en een optimaal gebruik van de laatste online marketingtechnieken zal Dichtbij Makelaardij in onze regio gaan werken.”

Arjan wil ook zijn maatschappelijke betrokkenheid tonen. Dit blijkt uit de samenwerking met Stichting Homeplan, een organisatie die huizen bouwt voor de allerarmsten in zuidelijk Afrika en Zuid-Amerika. Bij iedere aankoop en verkoop gaat er een vast bedrag naar deze stichting, zodat ook daar zo veel mogelijk mensen een dak boven hun hoofd krijgen.

Ter kennismaking zal Dichtbij Makelaardij aan de eerste drie verkoopklanten geen courtage in rekening brengen: “Na maanden van voorbereiding heb ik veel zin om nu echt van start te gaan. Ik ben er klaar voor om verkopers en kopers echt verder te brengen”, zo besluit Arjan enthousiast. Zie voor meer informatie de website: www.dichtbijmakelaardij.nl.

Advertentie