8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Treinen NS en Bussen Arriva rijden vandaag niet meer

Zowel de trein als de bus rijden niet op zondag 7 februari door de sneeuwstorm en technische storing bij de Nederlandse Spoorwegen.

Het aanhoudende winterweer zorgt voor zoveel hinder van het treinverkeer dat we in overleg met ProRail hebben besloten vandaag geen NS-treinen meer te rijden. “Op dit moment zijn er te veel storingen om een betrouwbare treindienst te kunnen bieden. “Later vandaag informeren we u verder over het treinverkeer van morgen. Houd de NS site en de nieuwsberichten goed in de gaten” laat de NS weten op internet.

Er rijden deze zondag ook geen bussen van Arriva in de regio West (Gouda/Lisse/Alphen aan de Rijn/Leiden). De busdienst wordt de hele zondag niet meer hervat. Maandagochtend wordt de weerssituatie weer bekeken en de gevolgen voor de dienstregeling worden op de Arriva site gecommuniceerd.

Daar waar NS en Arriva helemaal niet rijden heeft de RET alleen problemen met actuele reisinformatie en hebben sommige lijnen vertraging. Metrolijn B naar Nesselande rijdt gewoon.

Advertentie