8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Programma voor de maand februari van Blok Mania

Blok Mania is een creatief online jongerenplatform, opgezet door Jongerenwerk Welzijn Zuidplas. Waar zou je aan mee willen doen en/of wat zou je graag willen leren? Podcasts, studio, green screen, leren animeren, video editen, photoshoot, leren drone vliegen, online workshops & masterclass muziek distributie, gamen en nog veel meer! Met alle zonnepanelen die sindskort op het dak van ‘t Blok liggen is het nog duurzaam ook. Hieronder zie je wat er op het programma staat voor de maand februari.

Woensdag 10 februari
Online Workshop distributie Streaming Platforms Hoe krijg je als startende artiest jouw muziek op Spotify & schrijf je je als nieuwe artiest in bij Buma/Sena? In deze workshop krijg je informatie op maat aangeboden en praktische ondersteuning hoe dit te doen.

Donderdag 17 februari
‘Pictionary, Skribble & Draw something’ online Je maakt een tekening van het woord dat je voor je ziet. Je vrienden en medespelers moeten het woord raden.

Vrijdag 19 februari
Voorlichting schulden voorkomen Webinar-live is in samenwerking met Raad en Daad waar jongeren informatie en handige tips krijgen aangereikt over financiële problemen en hoe te budgetteren.

Vanaf vrijdag 19 februari
Workshop graffiti & lettering In vier lessen laat een gevorderde graffiti-artist de basisstappen zien voor een goede graffiti, vooral gebaseerd op letters en eigen stijl. Dit is te volgen via Instagram-live.

Donderdag 25 februari
Webinar Character Animation voor jongeren Ontwerp je eigen gamefiguur en laat hem bewegen en praten zoals jijzelf doet middels je webcam.

Vrijdag 26 februari
Online FIFA toernooi Een online FIFA toernooi waar je het opneemt vanuit huis tegen jongeren uit de gehele Zuidplas.

Zaterdag 27 februari
Filmdag sessie HiphopLounge Vanwege corona is er nu de Online Hiphoplounge. De plek waar jongeren een optreden kunnen verzorgen en die kunnen delen op sociale media. Deze dag is filmdag!

Heb jij interesse en heb je artistieke talenten die erop wachten om geuit en ontdekt te worden? Ga dan voor meer informatie naar https://welzijnzuidplas.nl/corona/blok-mania.html en meld je aan!

Houd instagram; @jongerencentrum_t_blok en @hiphoplounge_tblok in de gaten evenals de facebookpagina van Welzijn Zuidplas en ’t Blok voor alle nieuwste filmpjes en podcasts.

Advertentie