8.5 C
New York
maandag 8 maart 2021

Pannetje op vuur zorgt voor rookontwikkeling in Moordrecht

Een pannetje op het vuur vatte vlam en zorgde op vrijdag 19 februari voor een hoop rookontwikkeling in de Ambonwijk van Moordrecht

Even voor 18.00 uur werd de brandweer van Moordrecht en Gouda opgeroepen voor een brand in de woning aan de Prinses Marijkestraat in de Ambonwijk van Moordrecht. Uit de woning kwam veel rook uit de woning.

Ter plaatse heeft de brandweer het pannetje uit de kleine woning gehaald en de woning nagekeken. Voor de zekerheid is de bewoner nagekeken in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Salvage en de woningbouw gaan nu de bewoner verder helpen met de afhandeling van de schade.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg