8.5 C
New York
maandag 8 maart 2021

Urenlange file na aanrijding op A20 bij Moordrecht

Vier voertuigen zijn op zondagmiddag 21 februari rond 14:00 uur met elkaar in botsing gekomen op de rechterbaan. Bij de aanrijding zijn geen gewonden gevallen maar twee voertuigen zijn afgesleept door een berger.

Het ongeval gebeurde tijdens het invoegen naar de linkerbaan omdat de rechterrijstrook verderop afgesloten was met een rood kruis door een pechgeval. Door het ongeval is er schade ontstaan aan de vangrail.

Nadat alle gegevens waren opgeschreven, bestuurders met een blaastest gecontroleerd werden en mocht de ambulance onverrichter zake doorrijden. Voor het verkeer bleef de weg nog uren afgesloten voor een spoedreparatie van de vangrail. De vertraging was gemiddeld een kwartier

Foto’s: Eelco Slingerland

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg