8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

CDA kandidaten zoomen over Jeugdzorg, klimaat en het Groene Hart

Landelijke kandidaten van het CDA zijn aan het zoomen geslagen over diverste onderwerpen. Het CDA in Zuidplas heeft twee sessies gepland voor kandidaten over onderwerpen die spelen.

Op 8 maart is er een zoomsessie met Henri Bontenbal. Vlak voor de verkiezingen gaat Henri graag het gesprek aan met inwoners van de gemeente Zuidplas over het klimaat. Hij maakt zich namelijk sterk voor effectieve, eerlijke en gezamenlijke oplossingen voor het klimaatprobleem.

René Peters gaat op 12 maart gaat met de inwoners van Zuidplas graag in gesprek over de jeugdzorg.  Voor de beide sessies kan men via Benno de Ruiter toegang vragen om deel te kunnen nemen aan de digitale sessies via Zoom. Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar b.deruiter@zuidplas.nl.

Webinar over Groene Hart 
Op 9 maart tussen 20u en 21.30u organiseert het CDA een Groene Hart Webinar. Het Groene hart is een unieke regio binnen de Randstad. De belangen van het Groene Hart worden vaak vergeten, terwijl deze regio te maken heeft met zijn eigen dynamiek en problematiek zoals bodemdaling, druk op beschikbaarheid van voorzieningen als buslijnen, sportaccommodaties en scholen en woningen die passen in het gebied. Maatwerk voor het Groene Hart vraagt om een andere aanpak. Deze regio moet niet bestuurlijk uit elkaar worden getrokken en gebruikt worden als windgewest of blokkendoos voor de grote steden. Een gebiedsgerichte aanpak is nodig waarbij bestuurders samen zorgen voor bescherming van de regio en het behoud van het natuurhistorisch landschap is van belang. Hierover gaan we in gesprek. Meld aan en doe mee! Want als wij het niet doen, wie doet het dan wel?   Aanmelden kan via huibert.nu@gmail.com

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg