8.5 C
New York
zaterdag 4 mei 2024

Indrukwekkend afscheid van overleden boswachter Bert de Zeeuw in Bodegraven

Op indrukwekkende wijze is vanmiddag in Bodegraven afscheid genomen van boswachter Bert de Zeeuw. De bekende en zeer geliefde boswachter van het gebied rondom de Rottemeren, overleed vrijdag 23 april op 56 jarige leeftijd aan de gevolgen van Corona.

Door de huidige Corona-maatregelen was het helaas niet voor iedereen mogelijk om persoonlijk bij het laatste afscheid op het kerkhof aanwezig te zijn. Om zoveel mogelijk mensen toch de gelegenheid te geven om Boswachter Bert een laatste groet te brengen, werd er op het voorterrein van begraafplaats Vredehof een erehaag gevormd door collega boswachters, handhavers, politieagenten, vrienden en familieleden van de Zeeuw.

Na een korte dienst met een klein aantal familieleden en vrienden in de aula, werd Bert naar zijn laatste rustplaats gebracht, waarna een groep genodigden, waaronder veel naaste collega’s van Staatsbosbeheer, voor het laatst afscheid namen van hun zeer geliefde vriend en collega. In de nabije toekomst zal er vermoedelijk een blijvende nagedachtenis opgezet gaan worden aan Boswachter Bert in zijn geliefde Rottemeren-gebied, zodat de markante natuurliefhebber voor altijd herinnerd zal worden door de bezoekers van het gebied.

Advertentie