8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

24 mei opening vaccinatiecentrum in Nieuwerkerk

Het vaccinatiecentrum in Nieuwerkerk aan den IJssel gaat 24 mei open. Dat laat de GGD Hollands Midden weten op haar website. “Omdat er vanaf mei opnieuw meer vaccin beschikbaar komt, is besloten ook deze locatie te openen” aldus de GGD.

Het vaccinatiecentrum in sporthal de Kleine Vink in Nieuwerkerk aan den IJssel was al in maart gereed maar het wachten was op vaccins. Wel zijn er al meerdere mensen opgeleid om de vaccinaties te geven. Naast de locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel wordt er ook een centrum in Leiderdorp open gesteld door de GGD Hollands Midden.

In het dorp is de bewegwijzering naar de Kleine Vink nog weggedraaid maar dat zal snel recht gezet worden. Veel inwoners van Zuidplas gingen tot nu toe voor een vaccinatie naar Gouda of naar de GGD Rotterdam Rijnmond in Capelle of bij Rotterdam The Hague Airport. 15,1% van de Zuidplas inwoners hebben inmiddels een eerste vaccinatie ontvangen, 4,7% is inmiddels volledig gevaccineerd

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg