8.5 C
New York
dinsdag 23 april 2024

LEGO winkel BrickKing in Nieuwerkerk gaat sluiten

Na de zomer zal de Lego winkel BrickKing aan de Kerklaan haar deuren gaan sluiten. Dit laten de eigenaren Leo en Martine weten op hun Facebookpagina.

Na een mooi avontuur met onze LEGO winkel, hebben wij, Leo en Martine, besloten om te gaan stoppen met de winkel. Wij hebben genoten van ons avontuur, maar besloten dat wij ons op andere dingen willen richten. Dit komt door veel redenen, maar de belangrijkste reden is dat wij de winkel en ons privé leven niet kunnen combineren zoals wij dat willen” geven Leo en Martine op als reden voor de sluiting.

BrickKing zal niet direct gaan sluiten, op Facebook is terug te lezen “Dat betekent niet dat wij de winkel gelijk sluiten! Wel zullen wij andere openingstijden krijgen. Vanaf 28 april zullen wij geopend zijn op de woensdag, vrijdag en zaterdag, van 9.30-17.00.Heb je nog een cadeaubon of spaarkaart; hou hier dan zeker rekening mee“.

Het bericht komt tegelijkertijd met het nieuws van de sluiting van de MCD supermarkt. Na eerder al Lokaal 58 haar deuren sloot zal dit de derde leegstaande winkel in het Oude Dorp gaan worden.

Advertentie