8.5 C
New York
dinsdag 22 juni 2021

SAZ Repair Café start weer in Zevenhuizen

Met de afbouw van de coronamaatregelen kan ook het SAZ Repair Café Zuidplas weer van start. Vanaf woensdag 16 juni start het Repair Café weer in Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen.

Daar bent u welkom met uw een niet-werkende keukenmachine, gereedschap, oude klok etc. Eigenlijk met alles wat u zelf kunt vervoeren en dat het even niet meer doet. Ook voor het afstellen of de reparatie van uw rollator bent u van harte welkom. Grote kans dat u met een gerepareerd artikel weer naar huis gaat.

Het SAZ Repair Café is openbaar toegankelijk voor jong en oud en ook bedoeld om dorpsbewoners met elkaar in contact te brengen. Heeft u iets in huis dat kapot is of het eigenlijk eventjes niet doet. Komt u dus naar het SAZ Repair Café met uw defecte spullen of technische dingen waar u niet uitkomt.

Samen met de vrijwilligers lukt het meestal om het apparaat weer werkend te krijgen. Het SAZ Repair Café doet geen reparaties aan grote apparaten, fietsen of mobiele telefoons. Reparaties zijn in principe gratis, maar het is fijn als u een bijdrage doet in de fooienpot. En dat alles onder het motto: Weggooien, mooi niet !

Iedere 1e en 3e woensdagochtend van de maand 9:30-12:00 vindt u het SAZ Repair Café in Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen. SAZ vverzoekt u nog om alleen te komen en bij binnenkomst een mondkapje te dragen. Wilt u van tevoren thuis naar het toilet gaan ? Vanzelfsprekend houdt men afstand en werkt SAZ Repair Café veilig.

Voorlopig is het Repair Café in Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel nog gesloten.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg