8.5 C
New York
dinsdag 22 juni 2021

Cliënten Gemiva-locaties krijgen loungeset van Intratuin Zevenhuizen

Cliënten van drie Gemiva-locaties in Zuidplas kunnen van hun tuin genieten op een loungeset die ze onverwacht kregen van Intratuin Zevenhuizen. “Vorige week werden we gebeld met het nieuws dat er een prachtige loungesets voor ons beschikbaar waren. Tegen zo’n verrassing zeggen wij natuurlijk geen nee”, vertelt Monique Rook, medewerker van activiteitencentrum De Schakel in Moordrecht, één van de ontvangende locaties.

Naast De Schakel ging er in Zuidplas nog een loungeset naar woonlocatie Land voor Water in Moordrecht en activiteitencentrum IJsselhage in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook vier andere Gemiva-locaties in de regio ontvingen een tuinset. “Geen seconde heb ik moeten nadenken toen ik deze loungesets mocht schenken” Aldus Jan Duijndam, bedrijfsleider Intratuin Zevenhuizen. “Want zeg nou zelf, niets zo mooi als de blije gezichten van de bewoners!

Want zeg nou zelf, niets zo mooi als de blije gezichten van de bewoners!

Jan Duijndam, bedrijfsleider Intratuin Zevenhuizen

Hij zit heerlijk!

Monique Rook: “Toen Intratuin de set bezorgd had, hebben we hem samen met de cliënten uitgepakt, in elkaar gezet en hem een mooie plek in de tuin gegeven. Daarna hebben we hem natuurlijk geprobeerd, en we zijn tot de conclusie gekomen dat ‘ie heerlijk zit! We willen de Intratuin Zevenhuizen nogmaals hartelijk danken voor deze gulle gift.”

Gemiva-SVG Groep

De Schakel, Land voor Water en IJsselhage zijn onderdeel van de Gemiva-SVG Groep. Deze organisatie ondersteunt in Zuid-Holland ruim 5000 mensen. Zij hebben door een handicap, chronische ziekte of een andere beperking zorg of ondersteuning nodig. De zorgorganisatie is actief in ruim zestig gemeenten in Zuid-Holland.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg