8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Blije gezichten op G-Olympics in Moordrecht (+video)

Voor de achtste maal organiseerde de Sportstichting Zuidplas de G-Olympics in Moordrecht. Tijdens deze sportdag kunnen kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking allerlei, op hun afgestemde, activiteiten doen.

Met dank aan de IJsselvogels, VV Moordrecht en de turnvereniging TUMO waren er sportactiviteiten onder liefdevolle begeleiding door vrijwilligers van deze verenigingen. En lukte het even niet, dan was er altijd hulp. Op het terras werd hard gewerkt aan het bakken van poffertjes die door de deelnemers werden gegeten.

Op het plein voor de kantine was een pop-up kinderboerderij waar de dieren werden geknuffeld en binnen was er ook een silent disco echter toen de Snollebollekes met Links Rechts kwam was het stille er van af en werd er enthousiast meegezongen en meegedanst.

Voor de sportstichting was het de eerste keer om na de lockdown weer een grote activiteit te mogen organiseren en dat smaakte naar meer. In de onderstaande video nemen Debbie Schriemer en Miranda van de Stadt ons mee naar de G-Olympics.

Advertentie