8.5 C
New York
dinsdag 7 februari 2023

Zuidplas groeit : Zorgen om de drukte op de wegen

Zuidplas gaat verder groeien door de komst van het vijfde dorp. Op donderdag 1 juli 2021 werden door de Grondbank, de provincie Zuid-Holland en de gemeente Zuidplas handtekeningen onder het bestuursakkoord gezet en hierdoor is de komst definitief geworden.

In de serie Zuidplas Groeit, een lokaal samenwerkingsverband met het lokale huis-aan-huisblad Hart van Holland, heeft de redactie van Gouwe IJssel Nieuws diverse mensen gesproken in de onderstaande video die zorgen hebben over de komst van het vijfde dorp en de verkeersafwikkeling.

In Zuidplas, maar ook in Nesselande, kijkt men met argusogen naar de plannen. Hoe staat het met de komst van OV of wordt het de fiets? En wat gaan de bestuurders doen met deze zorgen? Kijk de onderstaande video!

Advertentie