8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Kleine binnenbrand bij verwarde vrouw in Nieuwerkerk

Op woensdagmorgen 14 juli is er rond 10:30 uur een melding binnengekomen van een kleine binnenbrand aan het Madeliefveld in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse gekomen moest de deur worden geforceerd van de woning omdat de verwarde vrouw niet wilde open doen. Volgens een instagrambericht van de Brandweer was het vuurtje rond het fornuis.

Met de ‘bonk’ lukte het de brandweer niet om de deur open te krijgen waarna een kettingzaag er uiteindelijk voor zorgde dat het brandje in de woning geblust kon worden. De vrouw stond op het balkon en is veilig door de Brandweer naar de ambulance gebracht, die vervolgens haar naar het ziekenhuis heeft gebracht.

Volgens diverse buurtbewoners gebeuren er wel vaker kleine dingen rond de vrouw die zelfstandig woont in het appartement zoals bijvoorbeeld naakt over straat lopen. De omwonenden vroegen zich openlijk af waarom deze vrouw zelfstandig woont en hiermee angst voor de buren veroorzaakt. Het is niet duidelijk of er na dit incident de vrouw naar huis terugkeert. Vestia en Salvage hebben de woning bekeken en rapport opgemaakt. De deur moet in ieder geval vervangen worden.

Advertentie