8.5 C
New York
woensdag 1 december 2021

Minderjarige bedreigt en mishandelt politieagenten in Waddinxveen

Op maandag 19 juli is een persoon aangehouden bij een verdachte situatie aan de Zuidplaslaan in Waddinxveen. Deze persoon was het blijkbaar niet eens met deze actie en mishandelde hierbij politieagenten.

De jongeman werd onder verdachte omstandigheden gezien, lopend in de tuinen bij de Graanakker. Vervolgens liep hij richting Vlasakker en zette hij het op een rennen richting de Zuidplaslaan. De melder is achter hem aan gerend, maar de verdachte bedreigde hem verderop met een steekwapen.

Bij de komst van de politie is de man aangehouden. Bij deze aanhouding heeft de verdachte agenten uitgescholden, heeft hij geprobeerd agenten een kopstoot te geven en heeft hij een agent in de vingers gebeten. Omdat de agent beschermende kleding droeg is deze door de bizarre actie niet gewond geraakt.

De politie doet momenteel onderzoek en is op zoek naar getuigen. Bent u getuige geweest van deze verdachte situatie, heeft is iets bijzonders gezien of gehoord? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0800-6070. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
709VolgersVolg