8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Natuurexcursies in Zevenhuizen

In Zevenhuizen worden er diverse natuurexcursies gehouden door groen-aannemingsbedrijf Punt. Het Koornmolengat kan worden bezocht in een avondexcursie en er zijn twee excursies in de Hennipgaarde. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de RIVM maatregelen door corona kan uitgeweken worden naar alternatieve data.

Op woensdagavond 25 augustus is er een verzorgde wandeling door een aantal bijzondere stukjes natuur in het natuurreservaat Koornmolengat om 19:00 uur. Bij de eerste fietsbrug van de Hennipsloot wordt verzameld en aanmelden kan door Rien van der Vorm te contacten op 0627890077

In samenwerking met de stichting Natuurpolders zijn er twee excursies gepland in de Hennipgaarde op dinsdagen 17 augustus en 7 september om 1900 uur. Het is een wandeling van een uur waarbij verteld wordt over de Hennipgaarde, het verbouwen en beheren van de Hennipgaarde (zie onder een eerdere video over Boer en Buurt Zevenhuizen), de biodiversiteit van het gebied en over het werk van stichting Natuurpolders. Aanmelden kan via een email naar info@natuurpolders.nl onder vermelding van “Rondwandeling buitengebied Zevenhuizen”

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg