8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

Ernstig eenzijdig ongeval Burgemeester Van de Lindelaan (Nieuwerkerk)

Op de Burgemeester Van de Lindelaan in Nieuwerkerk is dinsdagavond 17 augustus rond 20:00 uur een brommerrijdster gevallen. De ernst van de verwondingen was zodanig dat – naast een ambulance – een Mobiel Medisch Team (MMT) is opgeroepen.

De vrouw is met haar brommer onderuit gegaan op de kruising van de Burgemeester Van de Lindelaan en de Bermweg. Bij de val is ze ernstig gewond geraakt. Het opgeroepen MMT is na aankomst door personeel van de ambulance afbesteld. De vrouw is voor behandeling met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Op deze locatie zijn recent verkeersdrempels geplaatst door de gemeente vanwege klachten over veel te hoge snelheden waarmee de brug werd afgereden. Ook liggen er betonblokken in de bocht waar de vrouw terechtkwam. Het ongeluk gebeurde in de directe omgeving van deze obstakels.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg