8.5 C
New York
zaterdag 4 mei 2024

Digitale voorlichtingsbijeenkomst niet-aangeboren hersenletsel

Het Transmuraal Netwerk organiseert in september weer een informatiebijeenkomst over omgaan met gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie.

Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid tot lotgenotencontact en het stellen van vragen. Het thema is deze keer: Relaties en relatieproblemen & NAH. Ylanga van der Geld (arts-seksuoloog FECSM|NVVS i.o.) gaat in op dit onderwerp en zal uw vragen beantwoorden.

De doelgroep zijn mensen die een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie hebben (gehad), recent of langer geleden. Mensen met MS of Parkinson zijn ook welkom net als familieleden en andere geïnteresseerde.

De bijeenkomst is gratis. Het is op dinsdag 21 september tussen 16.00-17.00 uur, de digitale inloop is vanaf 15.45 uur. Deze voorlichtingsbijeenkomst is enkel digitaal te volgen. U ontvangt na aanmelding tijdig een link om deel te kunnen nemen.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via info@transmuraalnetwerk.nl. Geef bij aanmelding uw naam, e-mailadres en het aantal personen door waarmee u komt. Ook kunt u eventuele vragen aan de spreekster alvast doorgeven, zodat zij zich kan voorbereiden.

Advertentie