8.5 C
New York
woensdag 1 december 2021

Zuidplas Groeit : Welke voorzieningen willen de inwoners in het Vijfde Dorp (+video)

8000 woningen in een nieuw Vijfde Dorp in Zuidplas vraagt niet alleen om wegen en parken maar ook om voorzieningen. In kader van de samenwerking met Hart van Holland ging Gouwe IJssel Nieuws de straat op en vroeg in Zevenhuizen op de markt en in winkelcentrum ‘t Smidse in Moordrecht welke voorzieningen men zou kiezen als men op de stoel van burgemeester Weber zou zitten.

Omdat veel mensen een goede winkelvoorziening willen legt Rob Schurink, voorzitter van de Winkeliersvereniging Reigerhof in Nieuwerkerk uit in de onderstaande aflevering van Zuidplas Groeit waarom het belangrijk is. En wat gaat er gebeuren met sport en zwemmen? Erik de Haas, voorzitter van Sportstichting Zuidplas bekijkt de voor- en nadelen van een plek hiervoor in het Vijfde Dorp.

Deze productie is mede mogelijk dankzij een bijdrage van de provincie Zuid-Holland.
Samenwerkingspartners in deze serie zijn Hart van Holland en  Gouwe IJssel Nieuws 

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
709VolgersVolg