8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Fractievoorzitters na het reces : Martin Damen heeft een allergie voor vergaderingen achter gesloten deuren

Nog 7 maanden en dan zijn er gemeenteraadsverkiezingen in Zuidplas en de laatste periode tussen het reces en de verkiezingen is vaak een periode dat er weinig meer aan beleid wordt gemaakt. Met de komende bezuinigingen op komst zal dat in Zuidplas niet zo zijn. In deze rubriek gaat Gouwe IJssel Nieuws alle fractievoorzitters af en Martin Damen (PvdA/GroenLinks) mag, door loting, de reeks afsluiten.

Damen blikt terug op behandeling van de Zomernota is verdenkt de collegepartijen dat ze met de wethouders alles al vooraf in een achterkamertje hadden geregeld. Damen en zijn fractie hebben inmiddels een allergie ontwikkeld voor vergadering achter gesloten deuren in de gemeenteraad van Zuidplas. Meer hierover in de onderstaande video.

Advertentie