8.5 C
New York
donderdag 16 september 2021

Workshop ‘Sparen voor…’

Stichting ZO! zet op het gebied van geldzaken ook haar deuren open tijdens de Open Deur Dagen in Zuidplas. Sparen voor je vakantie, laptop of wasmachine… Hoe pak je dit aan? Deze workshop geeft je informatie en nuttige tips over hoe je kunt sparen.

Daarnaast zijn er diverse regelingen voor tegemoetkomingen in de Gemeente Zuidplas. Stel dat je kind graag op zwemles wil maar dat hiervoor niet genoeg geld is. Misschien komt u wel in aanmerking voor mogelijkheden uit het Kindpakket?!

Dit en nog veel meer voorbeelden komen in deze workshop aan bod. Mocht er nog tijd over zijn, dan gaan we deze ochtend daadwerkelijk aan de slag met hoe je nu een duidelijk overzicht kunt maken van je inkomsten en uitgaven. De workshop is gratis en bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Zuidplas. De workshop vindt plaats op donderdag 23 september 2021 van 9.30 tot 11.00 uur in Nieuwerkerk aan den IJssel. De exacte locatie volgt op een later moment.

Meer informatie of aanmelden? Stuur dan een e-mail naar geldzaken@stzo.nl of bel 06-14417050.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
684VolgersVolg