8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Digitaal patiëntendossier – Wat moet ik er mee?

De Bibliotheek De Groene Venen organiseert op dinsdag 21 september (tijdens de “OpenDeur dagen” van Stichting ZO!) een informatiebijeenkomst over o.a. het digitaal patiëntendossier. We doen steeds meer met de computer. Zelfs het regelen en controleren van onze zorg en gezondheid. Dit noemen we digitale zorg of e-health.

Huisartsen en ziekenhuizen moedigen patiënten aan om gebruik te maken van patiëntenportalen. Veel huisartsen en specialisten gebruiken het videoconsult als alternatief voor een fysieke afspraak. Dit is niet voor iedereen even makkelijk.

Tijdens de informatiebijeenkomst geven wij informatie over deze vorm van gezondheidszorg. Kunt u rustig even kijken (en oefenen) in een digitaal patiëntendossier. En natuurlijk is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

De Bibliotheek zorgt voor laptops en tablets waarop geoefend kan worden.

De informatiebijeenkomst is op dinsdag 21 september van 10.30 – 12.00 uur in de bibliotheek De Groene Venen (de Batavier, Batavierlaan 4, Nieuwerkerk ad IJssel). De deelname is gratis. Aanmelden is gewenst en kan aan de balie van de bibliotheek of via e-mail: Elja Franken > efranken@bibliotheekdegroenevenen.nl

Advertentie