8.5 C
New York
zaterdag 18 mei 2024

Leontienhuis Charity Ride+Walk 2021 levert voorlopig € 142.578 op

Op zondag 26 september 2021 werd de Leontienhuis Charity Ride en Charity walk gehouden door de regio en op zondagavond stond de tussenstand op € 142.578. Met deze Charity werd wordt geld opgehaald voor het Leontienhuis in Zevenhuizen.

Voor de wielrenners was er, in samenwerking met T.C. Zevenhuizen een sportieve wielertocht van 75, 125 of 175 kilometer. Voor het gezin was er een fietstocht van 25 kilometer uitgezet waaraan deelgenomen kon worden en voor de wandelaars was de walk, een wandeling van 5 of 15 kilometer in de polder.

Veel deelnemers hadden zich in het shirt van de Leontienhuis Charity walk gehuld en na afloop was er een hapje en drankje om bij te komen van de sportieve prestatie voor het goede doel. Hier was ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een echte Leontienhuis Hoodie te kopen.

Het Leontienhuis is een schitterend gerestaureerde boerderij in Zevenhuizen en een veilige, warme en inspirerende plek voor mensen met een eetstoornis en hun naasten. In 2015 opende koningin Maximá deze plek nadat deze werd opgericht door Leontien Zijlaard-van Moorsel en haar man. De wereld- en Olympische kampioen weet als geen ander hoe het is om een eetstoornis te hebben.

Het Leontienhuis leeft vooral van private en bedrijfsdonaties en kan de opbrengst van deze Charity ride en walk goed gebruiken. Wie alsnog wil doneren kan dit doen op deze website.

Advertentie