8.5 C
New York
maandag 24 januari 2022

Zuidplas Groeit : Veilig wonen en parkeren in groeiende dorpen (+video)

In de serie ‘Zuidplas Groeit’, een samenwerkingsverband met huis-aan-huisblad Hart van Holland, wordt in deze vierde aflevering gekeken naar veiligheid en het parkeren in de groeiende dorpen. Nu al komt de politie niet altijd volgens de streefnorm op tijd in Zuidplas, wat als straks Koningskwartier, de Jonge Veenen, de Brinkhorst, Esse Zoom en het nieuwe Vijfde Dorp gereed zijn?

In de onderstaande video neemt Gouwe IJssel Nieuws u mee naar hoe inwoners van Moerkapelle en wandelaars op Park Hitland de veiligheid ervaren, legt de brandweercommandant van Gouwe-IJssel vanuit de brandweer de voorbereidingen voor het nieuwe vijfde dorp uit en geeft raadslid Benno de Ruiter (CDA) zijn visie op een politiebureau in het vijfde dorp. Groei in een nieuw dorp maar vooral ook in de bestaande dorpen levert parkeerproblemen in de bestaande wijken op. Dit allemaal in de onderstaande video!

Advertentie
Advertentie