8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

NEZ zoekt mensen om lokale politiek door te zetten in Zuidplas

De lokale politieke partij Nieuw Elan Zuidplas zoekt mensen die willen helpen om de lokale politiek in de gemeente voort te kunnen zetten. Op dit moment zitten Paul van Drenth en Jan Smit in de gemeenteraad van Zuidplas voor deze partij. Alle andere partijen zijn afdelingen van landelijke partijen. Bij de voorgaande verkiezing in 2018 deed Nieuwe Gemeente Politiek mee maar wist geen zetel te halen.

Van Drenth is blij dat hij geen landelijk van bovenop gelegd verkiezingsprogramma heeft en kan daarom zich geheel richten. De partij NEZ zoekt mensen die bestuurlijk de partij willen verbreden en inwoners die de gemeenteraad of raadscommissie inwillen. Wie wil helpen met het lezen van alle politieke stukken kan uiteraard ook een warm welkom verwachten. In het onderstaande interview legt Paul van Drenth meer uit, contact kan via p.vandrenth@zuidplas.nl

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg