8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

Bestemmingsplan vier vrijstaande woningen op oude Zilverberk locatie in Zevenhuizen

De gemeente Zuidplas heeft een bestemmingsplan ter inzage gelegd over de komst van vier vrijstaande woningen op het terrein aan de Noordelijke Dwarsweg 90 in Zevenhuizen. Dat laat het college van B&W weten in een informatienota aan de gemeenteraad van Zuidplas.

Op deze locatie was vroeger tuincentrum de Zilverberk en een Blokker filiaal. Toen de Zilverberk vertrok kwam er een kringloopwinkel die de voormalige kas gebruikte. Na de sluiting van de kringloopwinkel werd het terrein gebruikt als opslagruimte voor van alles en nog wat en pas na vragen van de PvdA/GroenLinks werd het terrein aangepakt. De oude kas is gesloopt en het terrein is nu klaar voor woningbouw.

In november 2020 werd het plan voor vier vrijstaande woningen bekend maar bij het maken van het ontwerpuitwerkingsplan bleek dat het bestemmingsplan aangepast moest worden. Daarom heeft de gemeente Zuidplas het nu 6 weken ter inzage liggen en kunnen inwoners bezwaar maken. Na deze periode en na verwerken van eventuele aanpassingen vanuit de bezwaren zal de gemeenteraad een besluit nemen.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg