8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Na bijna 2 jaar stilte door corona weer ProgFrog concert in ‘t Blok

Na bijna 2 jaar van stiltje door corona is er op zondagmiddag 7 november weer een ProgFrog evenement. Om 15:00 uur komt Franck Carducci & The Fantastic Squad een concert geven in ‘t Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Zodra de show van Franck Carducci en band begint kan het publiek zijn ogen en oren niet van het podium afwenden, totdat de show is afgelopen. Didgeridoo-duels, dubbelhalsgitaar, buikdansen rond een Theremin, verlichte vleugels over het geluid van een Mellotron, een sensuele versie van «Alice in Wonderland», gebruikmakend van kostuums, make-up en krachtige melodieën, brengt de Franck Carducci-band theatrale klassieke rock terug in het heden.

Kaarten kosten in de voorverkoop € 12.50 via de ProgFrog website en aan de deur kosten de kaarten 15 euro (indien nog beschikbaar). De zaal mag maximaal 75% gevuld zijn en er is een controle op de corona-app.

Foto : Hans Korbee van optreden 2018 in ‘t Blok
Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg