8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Rotterdam The Hague Airport gaat week dicht voor onderhoud

Rotterdam The Hague Airport (RTHA) zal tussen 29 november 2021 07.00 uur tot aan 5 december 2021 23.00 uur gesloten zijn voor vliegverkeer door onderhoud aan de taxibaan Victor. Naast de renovatie worden ook de landingslichten aan de kant van Overschie worden vervangen.

Tijdens het groot onderhoud van taxibaan Victor, inclusief V1 en V6, worden er veel onderdelen op en rondom de taxibaan vernieuwd. Zo wordt naast het vernieuwen van de fundatie bij V1, ook al het asfalt vernieuwd, nieuwe markering aangebracht, de randgoten vervangen en de bekabeling van de baanverlichting vernieuwd. Ook komt er nieuwe verlichting en de baanborden worden vervangen en voorzien van LED-verlichting.

Tijdens de sluitingsweek zal er geheel geen luchtvaartverkeer zijn, behalve voor het landen en stijgen van politiehellikopters en van het medisch Traumateam van de lifeliner 2 die haar basis op RTHA heeft.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg