8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

‘Trick or treat’ in het Koningskwartier Zevenhuizen

Op zaterdagavond 30 oktober wordt er in het Koningskwartier in Zevenhuizen het traditionele Trick or Treat van het Halloweenfeest. Hierbij krijgen ze ondersteuning van het Buurtbudget dat sinds kort door Stichting Zo! beschikbaar wordt gesteld.

De verwachting is dat er minimaal 30 huizen versierd zij een meedoen aan Trick Or Treat. Verder heeft de organisatie de beschikking over DJ, Popcorn, opblaasbaar spel, suikerspin, griezel tatoeages en een springkussen. Huizen die ook willen meedoen kan zich aanmelden via halloweenkoningskwartier@gmail.com om snoepjes uit te delen tijdens Trick Or Treat.

Volgens Wikipedia is Trick or Treat : “verkleden kinderen zich en bellen of kloppen als het donker wordt aan bij huizen in de buurt die versierd zijn met pompoenen en lichtjes en roepen trick or treat!, waarbij de keuze wordt gegeven tussen slachtoffer van een plagerijtje worden (trick) of iets lekkers (treat, meestal snoep) geven. De bewoners geven de kinderen dan snoepjes”.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg