8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Online CJG themabijeenkomst Peutermanieren

CJG Zuidplas organiseert de themabijeenkomst Peutermanieren, voor ouders van een peuter tussen de 1,5 en 4 jaar.

‘Ik ben TWEE en ik zeg NEE!’ Je kind is in de peuterfase aangekomen en gaat de wereld verkennen. Niet alleen de wereld, maar ook zijn eigen willetje. ‘Nee’ wordt een favoriet woord. Deze leuke en belangrijke fase in het leven van je kind is voor jou als ouder niet altijd even gemakkelijk.

Je krijgt informatie over de ontwikkeling van een eigen wil bij je peuter en hoe je op het peutergedrag kunt reageren. We bespreken op een interactieve manier een aantal situaties die je in de opvoeding tegenkomt. Onderwerpen kunnen zijn: ondernemend gedrag, slapen of niet slapen, eten en driftbuien.

De bijeenkomst is op donderdag 18 november 2021 van 19.30 tot 21.30 uur via Zoom en kost € 5,00 p.p. ( ouderparen krijgen 10% korting) Wil je meedoen? Ga voor meer informatie en aanmelden naar: www.cjgcursus.nl of via deze link

Advertentie