8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Scooterrijder ziet bestelbus over het hoofd

In Moordrecht is woensdagochtend 24 november rond 7:50 uur een scooter aangereden door een bestelbus. De scooter sloeg plotseling linksaf, waardoor de bestuurder van de bestelbus hem niet meer kon ontwijken. De botsing resulteerde in veel schade aan beide voertuigen en een lichte verwonding aan een hand voor de scooterbestuurder.

De scooterrijder reed op de Zuidplaspolderweg richting Gouda en wilde linksaf de Oost Ringdijk op. Bij het afslaan had hij een tegemoetkomende bestelwagen over het hoofd gezien en een botsing was onvermijdelijk. Hoewel de scooterrijder anders beweerde, bleek na onderzoek dat de snelheid van de bestelbus niet hoog was en dat de (jonge) bestuurder van de bestelbus niets te verwijten viel.

De scooterrijder is door het personeel van de ambulance gecontroleerd en verliet de ambulance met een pleister op een vinger. Door het voorval ondervond het verkeer op de drukke Zuidplaspolderweg tijdelijk veel vertraging.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg