8.5 C
New York
dinsdag 16 augustus 2022

Sportstichting Zuidplas organiseert sportactiviteiten voor jong én oud tijdens kerstvakantie

Sportstichting Zuidplas organiseert tijdens de kerstvakantie leuke jeugdactiviteiten in Zevenhuizen, Moerkapelle, Moordrecht en Nieuwerkerk. De activiteiten zijn bedoeld voor basisschoolleerlingen van groep 3 t/m groep 8 en voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar.

De sport en spelactiviteiten zijn gratis voor de deelnemers. Alle jongeren uit Zuidplas mogen zich aanmelden voor de activiteiten. Bij deze serie activiteiten kunnen jongeren meedoen met onder andere lasergamen, trefbal, voetbal en hockey. Wel is een aanmelding via de website van de sportstichting vereist. De activiteiten vinden plaats in de buitenlucht.

Naast de fysieke activiteiten voor jongeren worden er ook andere activiteiten georganiseerd voor jong én oud. Een overzicht is te vinden op de website van sportstichting Zuidplas.

Foto: Sportstichting Zuidplas

Advertentie