8.5 C
New York
vrijdag 23 februari 2024

Keijzerschool overvallen door noodlokaal op schoolplein

De directie van de Keijzerschool in Moerkapelle zegt in een email naar de ouders, overvallen te zijn voor de plaatsing van noodlokalen op het gemeenschappelijke plein. Dit plein is onderdeel van de Brede School waarin ook de Rehobothschool zit. De noodlokalen zijn voor de Rehobothschool omdat deze school, net als de Keijzerschool, uit zijn jasje is gegroeid.

In een eerder plan stonden de noodlokalen op de parkeerplaats gepland maar dat mocht uiteindelijk niet van de gemeente aldus de directrice van de Keijzerschool. Het was bekend dat er een uitbreiding zou komen maar dat dit zo snel gerealiseerd ging worden heeft haar zeer verbaasd.

De MR van de Keijzerschool heeft naar de directrice inmiddels haar grote zorgen geuit over de (verkeers)veiligheid die hierdoor nog meer onder druk komt te staan. De oorzaak is volgens de MR dat er nu grote aantallen ouders en kinderen op een kleiner plein moeten wachten. De directrice heeft de MR beloofd dit aan te kaarten bij de collega-school.

Advertentie