8.5 C
New York
maandag 24 januari 2022

NEZ blijft lokaal geluid laten horen

De leden van de lokale partij Nieuw Elan Zuidplas (NEZ) hebben op 11 januari unaniem besloten mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Zuidplas. Hiermee is er in ieder geval één lokale partij op het stemformulier op 16 maart.

Met dit besluit lijkt fractievoorzitter Paul van Drenth (foto boven) genoeg kandidaten te hebben voor de verkiezingen, eerder deed hij een oproep wegens een tekort aan kandidaten. Hij stelt in een kort bericht dat volgende week de officiele lijst bekend wordt gemaakt.

NEZ kwam in 2014 in de gemeenteraad nadat de andere lokale partij GBZ er mee was gestopt. NEZ steunde toen de coalitie van VVD-D66 en SP als eenmansfractie. In 2018 groeide de partij naar 2 raadsleden.

Advertentie
Advertentie