8.5 C
New York
donderdag 28 maart 2024

Feest in de Waddinxveense Zeeheldenbuurt

Afgelopen woensdag trakteerde de SP alle ondertekenaars van de brief vanuit de Waddinxveense Zeeheldenbuurt naar de gemeente op gebak.Vorig jaar wees een onderzoek van het VVN (Veilig Verkeer Nederland) uit dat de grieven van de bewoners niet onterecht waren. De verkeerd geplaatste verkeersborden maken bijvoorbeeld dat er officieel 50 gereden mag worden op dit woonerf, waar de snelheid op 15 hoort te liggen. 

In december kreeg de SP, na meerdere brieven en contact momenten, bericht van de gemeente dat ze de borden gaan vervangen en/of verplaatsen. Ook hebben ze toegezegd te kijken of er nog snelheidsbeperkende maatregelen genomen kunnen worden. 

“Genoeg reden voor een feestje,” vond Simone Leentvaar. “Successen moet je vieren.” Kees van Leeuwen beaamt dat. “Echter, de huidige maatregelen maken het onmogelijk om een feestelijke bijeenkomst te organiseren. Daarom moesten we iets anders bedenken.”

De oplossing was snel gevonden. Woensdag bracht de SP bij alle 46 adressen die meegetekend hadden gebakjes, voorzien van een heus eetbaar verkeersbord. 

Advertentie