8.5 C
New York
donderdag 19 mei 2022

Alleen de kindervoorstelling kan doorgang vinden in theater Swanla

Theaterbezoekers van Swanla moeten nog even geduld hebben om weer te genieten van een voorstelling. Het personeel en de vrijwilligers waren nog in een soort van euforie stemming voor de persconferentie omdat het er naar uit zag dat het theater weer open kon en de geplande voorstellingen zouden mogen doorgaan.
Voor vandaag zou Maarten van Rossem een lezing verzorgen, echter door de 22:00 uur sluiting en de 1,5 meter regel is dat onmogelijk geworden. De komende 6 weken is het dus weer afwachten wat wel en niet kan. Wij zoeken nog samen met Maarten naar een nieuwe datum in een periode dat beperkende maatregelen geen roet in het eten kunnen gooien” schrijft beheerder Fred de Kreek, die zwaar teleurgesteld is, in een email de kaartkopers.
Positief is dat de kindervoorstelling van Poppentheater Dubbele Jan wel zijn doorgang vinden omdat deze voorstelling voor kinderen onder de 13 jaar is. Deze is op woensdag 2 februari en kan geboekt worden via www.theaterswanla.nl.
Advertentie