8.5 C
New York
dinsdag 16 augustus 2022

Hoe ziet Zuidplas er over 4 jaar uit? Stel uw vraag aan de politiek!

Over ruim 6 weken bepaalt u wie er de komende 4 jaar in de gemeenteraad zitten. Hoog tijd dus om uw vragen en verwachtingen over te brengen richting de lokale politiek.

De nieuwe gemeenteraad zal de komende 4 jaar besluiten nemen over de toekomst van Zuidplas. Zijn er over 4 jaar meer of minder bomen in Zuidplas, waar staat het zwembad over 4 jaar en is de file op de N219 over 4 jaar korter of juist langer? Deze vragen stellen we de komende periode aan de lokale politiek. Hoe wilt u dat uw buurt er over 4 jaar uitziet? Stel er een vraag over via Gouwe IJssel Nieuws!

Normaal stelt de lokale politiek zelf vooral erg veel vragen. Hoog tijd om de lokale politiek in deze verkiezingstijd uw vragen te laten beantwoorden. Uit alle ingezonden vragen wordt een selectie voorgelegd aan de partijen die deelnemen aan de verkiezingen. De antwoorden op de vragen leest u uiteraard op deze website.

Klik hier om uw vraag in te sturen. U kunt ook uw vraag mailen naar info@gouweijsselnieuws.nl of stuur ons een privébericht op Twitter, Instagram of Facebook.

Advertentie