8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

La Baraque in Zevenhuizen na corona nu geraakt door storm Corrie

Enkele dagen na de heropening van eetcafé en partycentrum La Baraque, dat door corona lange tijd dicht geweest is, dreigt opnieuw een flinke strop. Deze keer is storm Corrie de boosdoener. Op de laatste dag van januari, omstreeks half 11 is een deel van het dak van de overkapping langs de Zuidplasweg kapot gewaaid. Deze nieuwe overkapping was nagenoeg gereed voor oplevering. De brandweer heeft ondersteuning geleverd bij het veiligstellen van de losliggende platen en andere delen van de constructie.

Platen van de overkapping raakten los en vlogen over de Zuidplasweg. Omdat deze platen ook op het dak terecht zijn gekomen, moet gekeken worden of de airconditioning en afzuiging niet beschadigd zijn. Indien dit het geval is, zal La Baraque genoodzaakt zijn wederom de deuren te sluiten.

Vooralsnog laat eigenaar Verburg weten dat het restaurant open is.

Advertentie