8.5 C
New York
zaterdag 2 maart 2024

Storm blaast zonnepanelen van dak in Moordrecht

De storm met windstoten op zondag 6 februari heeft 13:00 uur voor problemen gezorgd bij een gebouw aan de Oudersvrucht in Moordrecht. De zonnepanelen op het appartementencomplex kwamen deels los waardoor 2 panelen beneden op de grond terecht kwamen.

De brandweer van Moordrecht heeft de panelen opgeraapt en is op het dak op inspectie geweest. Hierbij bleek dat er nog meer panelen niet meer goed vast zaten en deze zijn door de brandweer losgemaakt en worden opgeslagen in de kelder. De opgeroepen autoladder vanuit Alphen hoefde niet te komen.

Op dat moment was het in de regio druk door voor de brandweer, bij 12GoBiking op het GouwePark was een brandmelding, er was stormschade in Waddinxveen en bij de beschermde woongroep aan het Burgemeester Snelplein ging een brandalarm af. Hiervoor werd de brandweer uit Nieuwerkerk voor opgeroepen.

Advertentie