8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Webinar CJG: Zo help je je puber als die niet lekker in zijn vel zit

Op 10 maart 2022 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met Tischa Neve een webinar over het ondersteunen van pubers wanneer zij niet lekker in hun vel zitten. Het is bedoeld voor alle ouders van jongeren tussen de 12 en 18 jaar uit Hollands Midden.

De puberteit is een roerige tijd voor jongeren en ouders, maar de afgelopen corona-jaren vragen van ons allemaal en zeker van jongeren, extra veel. Het valt niet altijd mee om er voor pubers te zijn, contact te houden en te weten hoe je hen het best kunt ondersteunen. Hoe herken je dat je puber niet lekker in zijn vel zit? Waarom is contact en verbinding krijgen en houden zo belangrijk en hoe kun je dat doen?

Psycholoog en opvoedkundige Tischa Neve neemt ouders mee in de wereld van pubers. Dit webinar vindt plaats op donderdag 10 maart 2022 van 20.00 tot 21.00 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar kan via www.cjgcursus.nl

Advertentie