8.5 C
New York
dinsdag 25 juni 2024

Veel schade aanrijding Europalaan Nieuwerkerk

Op zondagavond 13 maart rond 19:00 uur heeft er op de Europalaan, tussen de Dreef en de Ringvaartlaan, in Nieuwerkerk aan den IJssel een aanrijding tussen twee voertuigen plaatsgevonden. De voertuigen, een Belgisch en Nederlands voertuig, hebben elkaar aan de linker kant geraakt.

Er zijn 2 ambulances ter plaatse, het Mobiel Medisch Team is per auto gearriveerd en de brandweer van Nieuwerkerk verleent ondersteuning. Een van de inzittende van het Belgische voertuig is nagekeken maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De politie heeft de Belgische bestuurder en bijrijder aangehouden.

De beide voertuigen moeten door een berger worden weggehaald, de Europalaan is daarom voorlopig afgesloten. De politiewoordvoerder kon nog geen oorzaak geven, ook niet waarom de beide inzittenden van de Belgische auto zijn aangehouden. Naar de oorzaak wordt nog onderzoek gedaan.

Oproep: er is een hondje weggelopen bij het ongeval, een klein bruin hondje en hondje heet Lex. Wie het hondje aantreft mag 112 bellen. Het hondje is van een van de bestuurders

Update: de bestuurder en inzittende van de auto met het Belgische kenteken zijn aangehouden omdat zij onder invloed waren (artikel 8 WvW). Over het hondje is geen nieuws bekend.

Advertentie