8.5 C
New York
donderdag 30 juni 2022

Fred en Menno rijden tijdens winterse tocht 30.000 euro bij elkaar voor kinderafdeling Groene Hart ziekenhuis

Eind januari reden Fred Boevé & Menno Wiersma de rally ‘Navigate North’, een barre tocht door Scandinavië van 7000 kilometer in 7 dagen door lage temperaturen en veel sneeuw. Hun team ‘Cape Cruising 4 kids’ eindigde op een keurige 6e plaats, maar belangrijker de actie die hiermee gepaard ging om geld in te zamelen voor de kinderafdeling van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda, met dit geld worden de volgende projecten gerealiseerd:

  • Een kindvriendelijke ontvangst in de wachtkamer van de Kinderpoli met leuke spellen en muurafbeeldingen met de Dieren van onze GHZoo.
  • Mooi ingerichte behandelkamers op de Kinderpoli zodat kinderen zich op hun gemak voelen tijdens onderzoeken.
  • Een leuke zoekplaat op de muur van de Kinder OK en een foldertje met weetjes, zodat kinderen zijn afgeleid tijdens het wachten op hun operatie.
  • Hospital Hero App, een app waarmee kinderen het ziekenhuisbezoek beter kunnen voorbereiden en spanning en angst wegnemen.

Door vele gulle gevers, zowel particulieren als bedrijven is er een fenomenaal bedrag van ruim 30.000 ingezameld welke afgelopen week is overhandigd aan Mascotte Freeke en de kinderartsen van het GHZ.

Advertentie