8.5 C
New York
zaterdag 2 maart 2024

Wethouder Hordijk : Situatie rond Posthuis vraagt nu om een reset van het project (+video)

Wethouder Hordijk is van mening dat het Posthuis dossier in Moordrecht om een reset vraagt. Dat heeft hij de omwonenden en de ontwikkelaar laten weten. In het onderstaande interview legt Hordijk uit dat er iets moet gaan gebeuren om met elkaar in gesprek te blijven.

Hordijk zal het dossier binnenkort over moeten gaan dragen aan zijn opvolger en het is inmiddels een dik dossier met wisseling van eigenaren, handhaving, veel politieke schriftelijke vragen, meerdere plannen en veel bezorgde omwonenden. Deze hebben kort geleden nog een brandbrief geschreven aan de gemeenteraad. “Het staat inwoners vrij om een brief te sturen maar ik vond het niet fijn om door een oud raadslid beschuldigd te worden dat ik onder één hoedje speel met de ontwikkelaar” laat hij weten in het interview.

Het laatste plan roept bij omwonenden nog veel vragen op en Hordijk hoopt dat hij of zijn opvolger de neuzen weer dezelfde kant op kan krijgen.

Advertentie