8.5 C
New York
zondag 5 mei 2024

Rommelmarkt Nieuwerkerk dit jaar met beperkt aanbod

De organistie is dankbaar dat men weer een evenement kan organiseren Op 14 mei zal er een kleinschalige rommelmarkt met beperkt aanbod worden georganiseerd! Waar jaren lang traditiegetrouw de grote rommelmarkt in Nieuwerkerk aan den IJssel was, zullen we na twee jaar geen grote rommelmarkt maar een kleine rommelmarkt organiseren.

De rommelmarkt zal plaatsvinden op alleen het kerkplein van de nieuwe kerk aan de J.A. Beijerinkstraat 53. Er worden alleen spullen verkocht uit de volgende categorieen:
Boeken
Planten
Fruit
Curiosa
Speelgoed
Fietsen
Er is een veiling en een een taartbakwedstrijd! Op het terrein zijn er diverse foodkraampjes en een gezellige koffiehoek.

De rommelmarkt zal plaats vinden op 14 mei van 9.30 – 15.00 Dit jaar zal er geen ophaaldag zijn voor het inzamelen van spullen.U kunt uw goede spullen uit de bovenstaande categorieen brengen op vrijdagavond 13 mei van 17.00 tot en met 21.00 uur. Mocht u nog mooie items hebben voor de veilig, deze kunt u aanmelden via info@rommelmarktnieuwerkerk.nl. Stuur graag wel even foto mee. Let wel op, we nemen alleen goede spullen aan uit de bovenstaande categorieen.Wij weigeren spullen die niet voldoen aan de criteria, ivm de kleinschalige karater en beperkte aanbod.

Zie hieronder terugblik van de grote rommelmarkt in 2019

Advertentie