8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Boer en Buurt viert lentefeest op zaterdag 7 mei

Proef, ruik en koop producten uit je buurt op deze feestelijke dag. Het plein voor de Buurderij toveren we om tot een klein marktplein. Je kunt deze dag verse groenten van Gerizim, geitenkaas van geitenboerderij Van Dorp, zuivel van Floating Farm, brood en lekkers van Hoeve Biesland, biologische olijfolie van Olivara en nog veel meer kopen.

Pierre van Hof van Seghwaert maakt soepen met producten van onze producenten, we hebben een BBQ opgepookt om groentepakketjes te BBQ’en. Vrijwilligers van Boer & Buurt maken kunnen een lekkere espresso en cappuccino voor je maken.Lekker kopje koffie met stukje zelfgebakken taart, zittend op een stoeltje in het zonnetje, prettig vooruitzicht toch?

Het Lentefeest is naast een smaakfeest, ook een feest van ontmoeten. Marjanne en Hans zorgen voor een waar muziekfeest.Tussen 11:00 – 11:30 uur uur start het muziekfestijn met één van de zusjes van “the 7 Sisters’ , een feestelijke, swingende start. Om 12:30 uur zetten de Cauliflowers gedurende een half uur de muzikale reis voort.

Vanaf 14:00 uur gaat het Boer & Buurt collectief los: Kan je zingen, speel je gitaar, ukelele of een ander instrument dat je makkelijk mee kunt nemen? Schuif dan aan en speel en zing mee. De gekozen nummers zijn bij iedereen wel bekend en vragen erom om meegezongen te worden

Verbinden en tot de verbeelding spreken, daar zorgt ook Cobie Schoneveld voor. Ze laat zien wat voor intrigerende beelden je kunt maken met boomstammen. Inspirerend om haar aan het werk te zien.

Senioren Actief Zuidplas is samen met vrijwilligers aanwezig om te vertellen welke activiteiten er worden georganiseerd voor en door senioren.Medewerkers van Stichting ZO! vertellen graag wat zij allemaal doen voor de inwoners van Zuidplas; van jeugdhulp en (mantel)zorg tot vrijwilligerswerk en activiteiten.

Het Buurt & Boer Lentefeest start om 10:00 uur en eindigen om16:00 uur aan de Eendrachtsweg 1 in Zevenhuizen. Woon je op fietsafstand, kom dan graag met de fiets, je kunt deze stallen op het terrein. Proef, ruik, zing en geniet mee komende zaterdag op het Lentefeest.

Advertentie